s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, lorem ipsum ave maria incididunt ut

Image Alt

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Θελω να χασω κιλα γρηγορα, μπορω;

Στόχος της ισορροπημένης διατροφής είναι η βελτίωση στη σχέση μας με την τροφή μας και όχι το χαμηλότερο νούμερο στην ζυγαριά. Δεν υποβάλλουμε τον οργανισμό μας σε εξαντλητικές δίαιτες που δίνουν άμεσα άλλα προσωρινά αποτελέσματα. Υιοθετούμε ένα υγιεινό τρόπο διατροφής που μπορούμε να διατηρήσουμε κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής μας. Μπορείτε να τρέφεστε έτσι για πάντα; Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε το αποτέλεσμα είναι προσωρινό,αν η απάντηση είναι θετική τότε έχετε βελτιώσει τη σχέση σας με την τροφή σας και το αποτέλεσμα είναι μακροπρόθεσμο.

Αν μειωσω την προσληψη της τροφης μου, θα χασω πιο αμεσα βαρος;

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο ,η μειωμένη πρόσληψη τροφής παχαίνει. Από τα αρχέγονα χρόνια, ο μηχανισμός του σώματος είναι σταθερός. Όταν οι ενεργειακές ανάγκες μειώνονται σημαντικά, να αυξάνεται ο λιπώδης ιστός σαν άμυνα έτσι ώστε να μην μειωθεί η ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος.

Με λίγα λόγια ,το μειωμένο νούμερο που βλέπουμε στην ζυγαριά οφείλεται στην μείωση της μυικής μάζας συνεπώς η απώλεια βάρους είναι πλασματική. Δεν τρεφόμαστε λιγότερο,τρεφόμαστε καλύτερα και τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν την προσπάθεια μας.

Η υγιεινη διατροφη μπορει να ειναι και νοστιμη;

Βασική προϋπόθεση για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής είναι να υπάρχει νοστιμιά και φαντασία. Στόχος είναι να ανακαλύψουμε, ότι η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται να είναι βαρετή, άλλα μια πολύ ευχάριστη διαδικασία. Ανακαλύπτουμε καινούριες συνταγές και συνδυασμούς που απογειώνουν την γεύση και προάγουν την υγεία του οργανισμού μας.

 

 

 

 

Skip to content